Schaaklokaal Het Looks
A game of art
De oprichters van ChessLooks Lier
Previous Next
Schaaklokaal Het Looks Schaaklokaal Het Looks
A game of art A game of art
De oprichters van ChessLooks Lier De oprichters van ChessLooks Lier

Pierre 80 jaar

Afgelopen zaterdag werd onze voorzitter in de bloemetjes gezet voor zijn 80ste verjaardag. Z'n familie was zo lief & vriendelijk om de andere bestuursleden uit te nodigen op zijn feest. En zo trokken we onder een stralende blauwe hemel en tropische temperaturen naar Duffel.

Familie, buren, vrienden en schaakmakkers: allemaal mochten ze meegenieten van een tuinfeest met zalige zelfgemaakte pizza's, XXL-hotdogs, een megalekker ijs-pannekoek-gebakken appeltjes-dessert en alle mogelijke drankjes. Een heel fijne namiddag en avond waarin we onze voorzitter eens in een andere rol zagen, en we willen de familie van Pierre (en dan vooral z'n drie dochters) dan ook echt bedanken dat we er bij mochten zijn!

Als presentje hadden we voor Pierre een boek (een biografie van Steinitz die Erik na enig zoekwerk op de kop had kunnen tikken) en een doek (een collage van recente en iets minder recente schaakfoto's van Pierre).

En natuurlijk het belangrijkste: Pierre, we wensen je allemaal een dikke proficiat en moge je er nog veel gezonde jaren en nog veel meer winstpartijen kunnen bij doen!